Termeni și condiții de utilizare

Termeni și condiții de utilizare

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile prezentate mai jos înainte de a continua să comandați produse de la http://lelemale.net

Dispoziții generale

Site-ul http://lelemale.net este un magazin online deținut de “Best Byte 2019” SRL.

Site-ul oferă o oportunitate de a face comanda online pentru achiziționarea și livrarea a produselor oferite de “Best Byte 2019” SRL.

Acest document conține Termenii și condițiile și reglementează relația dintre “Best Byte 2019” SRL. (denumit în continuare http://lelemale.net) și utilizatorii serviciilor electronice situate pe domeniu: http://lelemale.net

Utilizarea tuturor hyperlink-urilor și / sau plata produselor oferite de 3dlivebook.com vă face utilizator, ceea ce înseamnă că acceptați și sunteți de acord să respectați termenilor și condițiilor. Aceste condiții sunt obligatorii pentru toți utilizatori

 “Best Byte 2019” SRL își rezervă dreptul de a face modificări în datele și condițiile fără o avertizare prealabilă sau un anunț.

Cerere de cumpărare de produse

O cerere de cumpărare a produselor poate fi făcută fără a vă înregistra în magazinul online.

Înainte de a ne trimite comanda, există pași în care detaliile de livrare trebuie completate corect.

 “Best Byte 2019” SRL își rezervă dreptul de a NU îndeplini solicitarea dvs. atunci când informațiile furnizate nu sunt de încredere.

Protecția datelor cu caracter personal

Lelemale.net se angajează să protejeze informațiile furnizate de orice utilizator care plasează o comandă pe site-ul Web. Datele personale ale utilizatorilor nu vor fi dezvăluite către terți, cu excepția companiei de curierat. Autenticitatea acestora este verificată pentru a vă asigura că comanda dvs. este finalizată corect.

Drepturi și obligații în cadrul Legii Comerțului Electronic (LCE) și Legea pentru protecția consumatorilor (LPC)

Conform LCE și LPC, http://lelemale.net este obligat să ofere utilizatorilor săi un acces continuu la următoarele informații:

Numele și adresa companiei - “Best Byte 2019” SRL, Sofia, str. “Rodopski Izvor” №60, adresa de e-mail: info@lelemale.net

Informații despre fiecare produs sunt detaliate în pagina de prezentare

Autoritatea responsabilă pentru controlul magazinului online http://lelemale.net este Comisia pentru protecția consumatorilor.

Toate prețurile pentru produsele enumerate pe site-ul http://lelemale.net sunt în BGN, TVA inclus și sunt valabile pe bucată. Costul transportului NU ESTE INCLUS în prețurile produselor.

Nu există taxe suplimentare pentru utilizarea mijloacelor furnizate pentru a comunica cu noi.

Oferim livrare numai în numerar la livrare și plata mărfurilor este în conformitate cu articolul 93 alineatul (1) din Legea privind obligațiile și contractele (LCA), pentru care este obținut documentul corespunzător.

Refuz de a primi bunuri comandate și livrate

 

 1. În temeiul art. 50 din LPC, consumatorul are dreptul să anuleze contractul la distanță, fără să da nici un motiv, fără să platească compensații sau penalități și fără să platească cheltuieli, cu excepția cheltuielilor prevăzute la art. 54 alin. 3 și art. 55 din LPC în termen de 14 zile de la data de: acceptarea bunurilor de către consumator sau de către o parte terță, în afară de transportator și cea indicată de consumator sau atunci când consumatorul a comandat multe bunuri cu o singură comandă, care sunt livrate separat, începând cu data la care consumatorul sau o parte terță, altă decât transportatorul și indicat de acesta, acceptă ultimul bun;

 

Dreptul de retragere poate fi exercitat dacă sunt îndeplinite următoarele condiții obligatorii:

 

2.1. Ambalajul original al produsului nu trebuie deteriorat.

 

2.2. Consumatorul trebuie să fi furnizat vânzătorului documentele de achiziție a mărfurilor, și anume: o copie a facturii originale și / sau copii ale chitanței originale. În cazul refuzului de cumpărare, cumpărătorul este obligat să suporte costul de livrare.

 1. Dreptul la refuz, conform alin. 1 după livrare, nu se va aplica în următoarele cazuri:
 • pentru livrare de bunuri și furnizarea de servicii ale căror prețurile depind de fluctuațiile în piețele financiare, pe care Furnizorul nu este capabil să le controleze;
 • pentru furnizarea de bunuri fabricate în conformitate cu cererea Utilizatorului-consumator sau cu solicitarea sa individuală;
 • pentru furnizarea de bunuri, special solicitate și comandate de Producător, la cererea expresă a Utilizatorului-Consumator;
 • pentru furnizarea de bunuri care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau supuse deteriorării rapide sau sunt susceptibile să se deterioreze în calitate;
 • pentru livrarea de înregistrări audio și video sau produse software despachetate de utilizator;
 • pentru furnizarea de produse sigilate care au fost despachetate după livrare și care nu pot fi returnate din motive de igienă sau de protecție a sănătății (de exemplu, lenjerie de corp, costume de baie, sutiene, curele, colanți, vase, băi, periuțe de dinți și perii de păr etc.)
 • pentru furnizarea de ziare, reviste, cărți, puzzle-uri și alte publicații periodice.

 

 1. În cazul în care Clientul-utilizator își exercită dreptul de refuz în conformitate cu alin. 1, Vânzătorul va fi obligat să ramburseze integral sumele plătite în cel mult 14 zile calendaristice, începând cu data la care Clientul-utilizator și-a exercitat dreptul de retragere din contractul încheiat, deoarece Clientul- utilizator este obligat să trimită sau să mute mărfurile către Vânzător pentru a o primi în termen de 16 zile. Dacă Furnizorul nu primește mărfurile expediate în această perioadă sau nu primește dovada că mărfurile au fost expediate de către Clientul-utilizator și este vina sa, atunci Vânzătorul nu obligat să restituie banii. Costurile de returnare a mărfurilor vor fi deduse din suma plătită de Clientul- utilizator în cadrul contractului, cu excepția cazului în care Clientul-utilizator a returnat mărfurile pe cont propriu și a informat Vânzătorul despre aceasta.
 2. Clientul-utilizator este obligat să stocheze mărfurile primite de Furnizor și să le asigure calitatea și siguranța în perioada menționată la punctul 1.
 3. Returnarea și acceptarea unui produs pot fi refuzate de http://lelemale.net atunci când produsul nu este într-o stare comercială bună. Acestea pot fi: deteriorarea echipamentului, urme de utilizare, deteriorare fizică și deformare a produsului, asamblare incompletă a produsului sau documentație incompletă însoțitoare furnizată la comandă. Consumatorul este răspunzător numai pentru valoarea diminuată a mărfurilor cauzate de testarea acestora, în afară de ceea ce este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și buna funcționare a acestora. Consumatorul nu este răspunzător pentru valoarea redusă a mărfurilor atunci când comerciantul nu l-a informat despre dreptul său de refuz în temeiul art. 47, alin. 1, v. 8
 4. Clientul-utilizator își poate exercita dreptul de a anula contractul cu Furnizorul, trimițând o declarație scrisă către Vânzător pe e-mail info@lelemale.net , adresa este specificată în contacte sau în Termenii și condițiile generale.

Toate drepturile consumatorilor citate din LPC se aplică și la magazinul online pe http://lelemale.net

Când primiți expedierea, asigurați-vă că verificați conținutul pachetului pentru orice tip de încălcare a ambalajului și conformitatea produsului cu solicitarea.

În cazul unor litigii sau probleme nerezolvate, care nu au fost menționate în Termenii și condițiile generale, utilizatorul are dreptul să ne trimită întrebările la adresa indicată. Întrebările vor fi soluționate în conformitate cu prevederile legislației bulgare într-un spirit de corectitudinе și bunei credințe.